1. Szoba

Szobánk a földszinten helyezkedik el, saját konyhával, fürdőszobával rendelkezik, teljesen külön bejáratú. A konyha jól felszerelt, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap található benne. A szobában egy 180 cm széles fenyőágy, illetve egy kihúzható kanapéágy áll rendelkezésre.. A fürdőszoba a szobából nyílik.

2. Szoba

Ez a 2 fős szoba saját bejáratú, konyhával, fürdőszobával, extra méretű zuhanyzóval rendelkezik. A konyha jól felszerelt, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, étkezőasztal található. Tágas fürdőszobával rendelkezik ahol 2 személyes zuhanyzó kapott helyet. A szobában franciaágy található.

3. Szoba

Akadálymentes szobánk akadálymentesített feljárón közelíthető meg, saját fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszoba 100 %-ban akadálymentesített. A szobában összetolható ágyak helyezkednek el. Elhelyezésre került továbbá egy hűtő, evőeszközök, kávéfőző is. A szoba vészjelzővel ellátott. Nem csak mozgáskorlátozottak részére kiadó.

4. Szoba

Emeleti szobánk lakosztályként szolgál. Maximum 4 fő befogadására képes. A szobához konyha, fürdőszoba tartozik. A konyha jól felszerelt, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző található benne. A szobában nagy franciaágy, illetve egy kihúzható kanapé található. A szoba a recepción át lépcsőn közelíthető meg. Légkondícionált helyiség.

5. Szoba

Ez a szoba lépcsőn közelíthető meg, nagyon hangulatos, saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában franciaágy található, légkondícionált. Az emeleten található egy közös konyha, amely igénybe vehető ehhez a helységhez. A közös konyhában hűtő, főzőlap, kávéfőző, evőeszközök találhatóak.

6. Szoba

Emeleti szobánk 2 fő részére nyújt szállást. A szobában franciaágy, saját fürdőszoba található. A helyiség légkondícionált. A szobából kilépve található az emeleti közös konyha, ahol főzési lehetőség adott.